Office365 Backups

Raak nooit meer belangrijke e-mails en bestanden kwijt met Office365 Backups

Met Office365 Backups maakt u automatisch back-ups van alle e-mail, OneDrive for Business en SharePoint data naar de Cloud. Waar nodig kunt u uw data in een paar muisklikken weer terugzetten. Hierdoor bent u 24/7 beveiligd tegen hacks en ongewenste verwijdering.

Meer informatie
Prijsinformatie

Professionele Office365 Backup

Alle Office365 gegevens waarvan een backup is gemaakt door Office365 backups zijn toegankelijk, doorzoekbaar en herstelbaar vanaf elke locatie met een internetverbinding. Zoek eenvoudig naar specifieke items of herstel naar een specifiek punt in de tijd. Bestanden of e-mails uit een bepaald tijdbereik kunnen worden hersteld naar het oorspronkelijke gebruikersaccount, naar een andere locatie of naar een geheel andere account.

Microsoft

Microsoft maakt slechts om de twaalf uur een backup van uw SharePoint en OneDrive sites, het bewaart slechts veertien dagen de OneDrive gegevens, en 30 dagen SharePoint gegevens. Bij verlies moet u via Microsoft ondersteuning vragen en alles in deze dagen ophalen. Een volledig herstel van de sitegegevens is de enige optie. Met Office365 Backups heeft u hier geen zorgen meer om!

Voorkom interne bedreigingen

Ongeveer 70 procent van alle verloren gegevens is te wijten aan het per ongeluk of op een schadelijke manier verwijderen van gegevens door medewerkers. De basisherstel optie welke Microsoft Office365 biedt, is niet toereikend genoeg om uw gegevens zo snel mogelijk te herstellen. Office365 Backups biedt uitgebreide, kosteneffectieve en schaalbare bescherming van uw Office 365-gegevens, zonder dat dit uw infrastructuurkosten verhoogt.

Back-up Microsoft Teams met Office365 Backups

Back-up en herstel van Microsoft Teams-gegevens is mogelijk met Office365 Backups. Gegevens die in Microsoft Teams worden gepost en gedeeld, worden in Exchange Online en SharePoint Online opgenomen. Met Office365Backups kunt u Teams-gegevens, waaronder chats, documenten en sites, zoeken en herstellen.

Het is ook mogelijk om gegevens die aan Teams-tabbladen -en kanalen zijn gekoppeld te herstellen en vervolgens handmatig opnieuw aan de betreffende Teams-locatie te koppelen.Naast Exchange-, SharePoint- en OneDrive for Business-objecten ondersteunt Office365 Backups ook Office 365-groepsmailboxen en OneNote-notitieblokken.

Enkele belangrijke Office365 Backups functies

  • Snelle en eenvoudige restore
  • Eenvoudig zoeken en terugvinden van back-upgegevens uit de cloud portal
  • Point-in-time herstel van mailbox-, map-, bestands- en e-maildata
  • Flexibel herstel naar de originele of andere gebruikersaccounts
  • Gedetailleerde rapportage, statistieken en audit logging
  • Back-upstatus en statusbewaking voor elke back-up bron
  • Geautomatiseerde e-mailalerts met wijzigingen sinds de laatste back-up

Ongelimiteerde opslag

Office365 Backups biedt een licentie per gebruiker aan. Deze online Backup is geschikt voor alle e-mail, OneDrive for Business en SharePoint data naar de cloud.

Met Office365 Backups ontvangt u Unlimited opslag en dataretentie en periodieke rapportages van uw gegevens. Download direct onze prijslijst.

Office365 Backups is onderdeel van de Barracuda Essentials services en zeer geschikt om gecombineerd met Inbox Defense, Cloud Archiving en Email Security af te nemen.

Unlimited alles-in-1 pakket voor het maken van backups bij email met Office365